600 km Brevet Done

Sidste kvalifikations brevet

Så er sidste kvalifikations Brevet til Paris-Brest-Paris cyklet, en 600 kilometer tur med 200 km Sol…200 km regn…200 km Sol og blæst, med vindstød af stormstyrke.

600 km Brevet Done
600 km Brevet Done

Vejret var som skrevet en blandet cocktail, men det kan der jo ikke gøres noget ved.

Men en totaltid på næsten 36 timer, har vejret nok haft lidt indflydelse på længden og mængden af pauser :-).

Så nu er det bare at tilføje dette Brevet på tilmelding, så er jeg klar til PBP 2015.

2 Responses to “Sidste kvalifikations brevet”

 1. Kjeld hansen

  Hej Søren. Jeg følger dig på YouTube og din flotte hjemmeside. Har lige set du har gennemført 600 brevet…stærkt gået?Jeg er vildt imponeret af dine præstationer ?og de mange kilometer du kører. Jeg så at plukning fulgte dig kort på 600 brevet – han har opladet en video på YouTube – hvad får han at spise? Der er da helt vildt de hastigheder han kan køre med, eller oplader han kun de dele hvor det er muligt at køre så stærkt som han gør i denne video?? jeg kører selv på en trike men har lige bestilt en prøvekørsel hos Velomobilcenteret da jeg regner med at udskifte Triken med en velomobil, gerne en Strada som din, da jeg syntes den er virkelig flot.
  Vh Kjeld

  Svar
 2. Velostrada

  Hej Kjeld

  Jeg tror at Poluking faldt i tønden med energidrik som barn 🙂 , for han drikker slet ikke energidrikke, kun vand + lidt frugtjuice, vand er det samme jeg drikker, dog tager jeg en cola i ny og næ, når der pauses.
  Han spiser ganske sundt, han er en stærkt og hurtig rytter/velonaut, og den kombination med en Milan, som vejer mindre og er mere aerodynamisk giver det en utrolig fart. Dog skal det nævnes at han ikke køre med “full speed” konstant, på lange ture har vi næsten identiske gennemsnits hastighed.
  I vores video, er det mest “højdepunkterne” der kommer med, ofte fordi der spares på strømmen på kamera, eller også bliver de “kedelige” sekvenser sorteret fra under redigering da video ellers ville blive utrolig lange. Jeg er netop ved at redigere en video fra turen, så kan du se hvordan det ser ud fra en Strada når han suser forbi.

  Det er godt du har valgt at få prøvetur hos velomobilcenter.dk, nok er min Strada flot, men ligeså vigtigt er det om den model passer til dig, det kunne være der var en af de andre modeller hvor du føler dig bedre tilpas i. Uanset hvad, er det en oplevelse at køre en velomobil, eneste ulempe er at man gerne vil have den med det samme, når prøvekørslen er over :-), og det er lidt umuligt på grund af leveringstiden.
  Lad mig høre nærmere om prøveturen og hvordan det går med (måske), at blive velonaut 🙂

  Venlig hilsen
  Søren

  Svar

Leave a Reply