God tid til forberedelser

I følge kalenderen er der længe til august 2015, hvor Paris-Brest-Paris køres, men forberedelserne er lige så stille gået igang, og jeg tror at tiden kommer til at gå hurtigt. Især når jeg kigger på min cykelkalender, der er fyldt godt op med, så jeg kommer ikke til at kede mig.

Da jeg længe har ønsket at deltage i P-B-P, har jeg siden 2013 kørt brevet`s for at få en fornemmelse af hvordan det var, at køre den form for løb. Lange ture har jeg ofte kørt , men aldrig inden for bestemte ruter og tidsgrænser der skal overholdes. Heldigvis var det en form for motionsløb jeg kunne lide. Selv disponere over tiden, ingen konkurenter. Du “kæmper” kun mod dig selv.

Da jeg har valgt at deltage i P-B-P 2015 og prioriter dette højt, bliver der ikke tid til at deltage i en eventuel velomobil eurotour i 2015. Jeg har lyst til at være sammen med de andre gæve Velonatuer, men desværre ikke muligt, at få det til at passe sammen. Selvfølge hvis de lægger ruten omkring Paris og det er i august, kan jeg da følges med dem. Selvfølgelig kommer jeg til at møde de danske velonauter til diverse arrangementer.

Randers Strada Quest Xs Milan

Eurotour 2013 og 14 var udover det sociale og hyggelige også god træning, så jeg havde overvejet en lille ekstra tur. Men med erfaringerne fra deltagelse i VM 2013 i Leer (HPV) hvor jeg var ankommet aften før efter at have cyklet hele vejen , var ikke det smarteste. Men under alle omstændigheder skal jeg cykle ned og hjem fra P-B-P 2015, så ankomsten til Paris bliver et par dage før, og hjemturen bliver nok i et moderat tempo med et par dages ophold i Belgien.

Det må også være også være nok at cykle 1400 km for at køre 1200 km og så 1400 hjem igen 🙂

Foreløbig rute frem og tilbage, jeg har ikke den officielle rute til P-B-P endnu.

Frem og tilbage P-B-P 2015
Frem og tilbage P-B-P 2015

Link til detaljer på Ride With GPS

Ruten til Paris i grove træk:

Så nu er det bare at træne og vente.

Leave a Reply