Mod Strandby

Korte ture

Det er ikke de lange ture, jeg er ude at cykle for tiden. Jeg gider simpelthen ikke at køre når der ligger salt på veje og cykelstier, at der så også stadig ligger grene og affald mange steder, efter de 2 tvillingstorme Dagmar og Egon, gør det ikke nemmere.

Har dog mine små ruter i nærheden hvor det er til at køre. Gode flade runder, til at komme i træning. En af dem er denne lille 25 km runde på veje uden meget trafik.

Målet er, at kunne holde et snit på 30 km/t hverken mere eller mindre, da det er den hastighed, som jeg føler er bedst for mig til de forskellige Brevet´s. Med undtagelse af Scandinavian Super Brevet 2013 i Norge har det ikke været noget problem, at holde det snit. Når jeg køre Brevet, er der steder hvor jeg køre meget stærkere, men det er for at kunne holde pauser ved stempelstederne uden at skulle jage afsted. Det er det der er så dejligt ved Brevet, du bestemmer selv tempo og disponere selv tiden.

Lidt gråt i vejret, men heldigvis kom sneen de havde lovet ikke.

Mod Strandby
Mod Strandby

Men en skøn tur var det

Strada mod Tversted
Strada mod Tversted

Testede GoPro evne til at tage foto i farten. Det er jo fint at kunne det, så må jeg jo håbe at det jeg vil fotografere altid er foran 🙂

Strada ved Bratten Strand
Strada ved Bratten Strand

Det klarede det udemærket

Sidste stykke mod Elling
Sidste stykke mod Elling

Det var kun det sidste her der blev lidt uskarpt, men der var også mange rystelser på grund af dårlig vej.

Håber på bedre vejr de næste uger, så distancerne kan blive længere.

 

 

 

 

Leave a Reply