Cykelsti langs med E45 mod Sæby

Nyt trænings koncept?

Træningen fortsætter selvom det ikke bliver skrevet her på siden

Ingen morgenmad, 1½ times cykling, 4 timers proppen i munden, 1½ times cykling. Et nyt, godt og revolutionerende trænings koncept? Nej! Men nu skulle jeg til en familie fødselsdag, og hvad var mere nærliggende at cykle ud og hjem, alle kilometer der bliver sat ind på kontoen , giver forhåbentlig afkast, når jeg står i Paris.

Cykelsti langs med E45 mod Sæby
Cykelsti langs med E45 mod Sæby

Nu var det kun 2 x 50 km, så det var til at overkomme. Men på turen ud, kunne jeg godt have brugt lidt energi(morgenmad), især da jeg nåede Dannerhøj bakken. Omvendt var der på vej hjem, et gevaldigt overskud af energi

Men det er ikke et koncept jeg vil anbefale 🙂

Ruten nedenunder er autogeneret, så afvigelser forkommer

 

Leave a Reply